Weboldal optimalizálás, linképítés

A weboldal optimalizálás és linképítés a keresőoptimalizálás (SEO) két folyamata, ezekkel elérhető a honlapok Google-helyezésének javítása

Ha a digitalizálás és az internet az információs forradalom két legnagyobb vívmánya, akkor a Google pedig ezeknek a vívmányoknak a legzseniálisabb meglovagolója (és mára legnagyobb haszonélvezője). A világhálót használó huszonegyedik századi ember már el sem tudja képzelni nélküle az életét, hiszen bármilyen információra van szüksége, asztali gépe mellett ülve ezt nagy valószínűséggel sokkal hamarább megtalálja, semmint hogy felállna asztalától és könyvespolcán megkeresné a szükséges lexikont. Ha pedig nincs megfelelő enciklopédiája és könyvtárba kellene mennie, hajjaj… No, ekkor érezni igazából, mit tud a Google.

Ám a dolog nem csupán a kereső, hanem a kínáló szempontjából is igaz. Közölni, az érdeklődő elé tárni valamit épp oly egyszerű lett, mint valamit megtalálni. No de ha sokan ugyanazt kínálják? Hogy érhetem el, hogy a kedves érdeklődé az én weboldalamat találja meg akkor, amikor azt keresi, amit ezer más honlap is kínál. Nyilvánvaló, hogy ehhez az szükséges: szájtunk előkelő helyet foglaljon el a találati ranglistán. És hát itt már jönnek a gondok, mert igencsak nehéz elérni, hogy egy optimalizált weboldal az első Google-oldalra felkerüljön. Nehéz, de nem lehetetlen. Ennek kieszközlésével foglalkozik a keresőoptimalizálás, amely két résztevékenységből áll, úgy mint:

Honlap optimalizálás

A név eléggé beszédes: valamilyen szempontok alapján alapján bizonyos célra optimálissá tesszük a weboldalt. A cél nyilvánvaló: első 10-be kerülés a Google-keresés találatai között. A szempontok? Nos, legalább 200 keresési szempont létezik, a nagy keresőprogram ezeken végigfutva nyilvánítja az oldalt értékesnek vagy szemétnek, s ezek alapján rangsorol.  Mi ezt a kétszázat nem ismerjük, de 30-40-ről bizonyosak vagyunk, hogy érdemes betartani. Nagyjából ez az ismeret képezi a SEO-szakemberek legfőbb titkát.

Linképítés

Ha elkészült a keresőbarát honlap, következhet a külső web forrásainak a felhasználása: idegen oldalakon helyezünk el linkeket, így támogatva a favorizálni szándékozott szájtot az előre jutásban. Fáradsásgos, hosszú munka. Egyszer talán majd írok róla itt is részletesebben, addig is ajánlom magamat – és blogjaimat és cikkeimet is olvasásra:

Weboldal optimalizálás

Télikertgyártás – teraszbeépítés

teraszbeépítés - télikert gyártás
Terasz beépítésével összeköthetjük a kertet a lakással és minden évszakban használható télikertet alakíthatunk ki

Télikertelemek gyártása – ajtó-ablak. Szolgáltatás: egyéni lehetőségek ingyenes felmérése, tervezés, helyszíni beszerelés.

laptop-tartalommarketing

Laptop akkumulátor és töltő

Laptop akkumulátor élettartam hosszabbítás: tanácsok, tippek. Laptop töltő és az ukku töltés: tartalék akku vásárlás online webáruház vagy budapestiszerviz kínálatából, energiatakarékos notebook kijelzők. Laptop akkumulátor élettartam javítás | Google Első hely

Tartalommarketing -Laptop videokártya szerelése

A videókártyát csavarral rögzítik a számítógép házához, éppen ezért a tartalom marketing szempontjából célszerű mágneses csavarhúzót használni laptop videókártya szereléshez

Mobilmarketing – tömeges sms

Az okostelefon korunk szimbóluma. A cégek tudják, hogyan használható marketing célokra, például csoportos SMS.kampány indításával Gateway rendszerben.

  • Hogyan küldjünk tömegesen sms-t mobiltelefonra?

Weboptimalizálás: komplex optimalizációs folyamat, amelynek során egy kiválasztott honlap számára megfelelő webkörnyezetet építünk ahhoz, hogy a keresők ebben a kontextusban eléggé értékesnek találják az élpozícióba helyezéshez. Keresőoptimalizálás, honlapok, weboldal optimalizálás, Google helyezés, linképítés, linkhálózat

Az ukrajnai cégalapítás honlap optimalizálása

– надійний безпечний супровід бізнесу на Україн –

Új optimalizáló pojektemben egy ungvári (kárpátaljai) vállalkozás weboldalával foglalkozom. Szerintük ők a найкраща адвокатська контора  és ügyfeleik számára nagyon fontos отримати найкращі юридичні послуги, надійність, безпеку  у нестабільних політичних умовах. Не залишайте своє підприємство, бізнес без правового захисту!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: