SMS küldés: tömeges üzenetkampány

online: tömeges sms-küldés
SMS tömeges küldése magyar és külföldi mobilhálózatra laptop kijelzőről. Csoportos üzenetküldő szolgáltatás

Tömeges SMS küldés

Az elektronikus kommunikáció korában ugyanazt a folyamatot figyelhetjük meg, mint a technológiai fejlődés más szakaszaiban: az új eszközök létrejöttét valós igény váltja ki, majd az eszközök megjelenésével az új technológia átalakítja az eredeti igényeket. Kezdetben például arra volt igény, hogy magunkkal vihessük a vezeték nélküli telefonunkat és bárhol beszélhessünk vele: tudjanak hívni és mi is hívhassunk. A GSM-készülékek és mobilhálózatok eredeti tervezésekor a szövegküldő szolgáltatás még nem szerepelt a protokollokban. Ám amikor az új technológiába beleépült ez az alkalmazás, akkor az eredeti elvárások is eszerint módosultak: lehessen szöveget küldeni, de lehessen képet is, meg lehessen csoportosan kiküldeni minden címzettnek ugyanazt az üzenetet. Megvalósult mindez, és az utóbbiból, a csoportos üzenetküldésből külön marketingágazat fejlődött ki, éspedig a tömeges sms küldés mobil eszközre. A csoportos üzenetküldés egy Gateway-rendszerű mobilmarketing szolgáltatás, amely reklámcélú szövegüzenet online továbbítására épül.

SMS-kampány okostelefonra

Sott Warren a telemarketinggel foglalkozó jeles specialista véleménye szerint az okostelefonokat célzó SMS kampány a leghatékonyabb mobilmarketing interakció. A jól megválasztott, figyelemfelkeltő és mozgósító erejű kampányüzenet sikert eredményezhet, amennyiben személyessége és aktuális jellege hatásos. További feltétel a naprakész címlista, amelynek nem csupán minél nagyobb számban kell tartalmaznia a mobilos telefonszámokat, hanem lehetővé kell tennie a szűrést korcsoportok, érdeklődés, lakhely, végzettség szerint.

Technikai háttér – Gateway felhő

sms-marketing-kampany
Laptopról mobiltelefonra SMS-küldés

Roppant fontosak a technikai feltételek: az SMS-üzeneteknek rövid időn belül és nagy biztonsággal kell eljutniuk a törzsvásárlói csoport tagjaihoz. Az ilyen kampányhoz és az adatbázis kezeléséhez nagy teljesítményű számítógépes kapacitásra van szükség. A korszerű tömeges mobilüzenet-továbbítás Gateway szoftverrel és felhőszerver alapú hardverrel oldható meg a legsikeresebben. Professzionális szolgáltatás esetén a mobilszám formátuma bármilyen lehet. Ha az ügyfél begépeléskor kötőjelet, perjelet, pontot, szóközt, zárójelet használ, a szoftver értelmezi a gépelés értékes karaktereit és a rendszer zavartalanul és üzembiztosan kézbesíti az üzeneteket.

A processzor – Laptop szerviz Budapest

használt laptop processzor
CPU = központi adatfeldolgozó és folyamatirányító egység

Budapesti laptopszervizben processzor csere ingyenesen lehetséges, ha a hardver eszközt a cég szaküzletében vagy webáruházában vásárolta a notebook tulajdonosa. A CPU-csere nagyban megnövelheti a laptop teljesítményét és alkalmasabb lehet munkára, játékra egyaránt. Az új eszközök vagy használt hardwer eszközök használata mindenképpen szükséges a gateway vagy gamer laptop felújításához a budapesti notebook szervizben.

%d blogger ezt szereti: